De kerk gaat weer open

De kerk gaat weer open

mei 28, 2020 Niet gecategoriseerd 0

Vanaf 1 juni gaat de Immanuelkerk in de Haarwijk weer open. Nog niet op zondag, dat gaat nog even door met online diensten. Vanaf 1 juli kunnen we wel een aantal gasten ontvangen in de diensten. Laat het ons even weten dan kunnen we een plekje voor je vrijhouden (predikant@cgk-gorinchem.nl of scriba@cgk-gorinchem.nl). Op de foto kun je zien dat we alle banken uit de kerkzaal hebben weggehaald om de zaal met stoelen in te richten in verband met de coronavoorschriften. Daarmee is onze kerkzaal tegelijk voor heel veel doelen inzetbaar.

Door de week staat er vaak op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 8.30-11.30 uur een blauwe vlag op het plein. Dan is de kerk open en ben je welkom. Er is altijd iemand om even mee te praten, samen een kopje koffie of thee te drinken, voor je te laten bidden. Of gewoon om even stil te zijn en in de kerkzaal te zitten.

Als je je thuiswerkplek een beetje zat bent dan is er genoeg ruimte om hier een paar uurtjes op veilige afstand van elkaar aan te schuiven. Als je zeker wilt zijn dat de kerk open is en er een plekje voor je is, laat dan even een mailtje achter bij predikant@cgk-gorinchem.nl.

Spullen voor de voedselbank kun je op deze ochtenden ook afgeven in de kerk. Er staat in de kerk een krat waar de spullen in kunnen. Wij zorgen er dan voor dat ze bij de voedselbank terecht komen.

Hier kun je nog kijken naar een filmpje waar we vertellen hoe we als kerk graag vanuit ons geloof graag van betekenis willen zijn voor de wijk https://www.youtube.com/watch?v=CwnyW4ksW2g&t=14s