Kerkdiensten weer mogelijk

juni 24, 2021 Niet gecategoriseerd 0

Met ingang van 27 juni is het weer mogelijk om met maximaal 100 mensen in de kerk samen te komen. U bent dan ook weer van harte uitgenodigd om naar de kerk te komen. Er is ook weer kindernevendienst. Het is ook weer mogelijk om allemaal mee te zingen, al doen we dat voorlopig wel ingetogen. Uiteraard moeten we ons wel aan de 1,5 meter regel blijven houden.

De diensten staan open voor iedereen die dat wil. Indien er meer dan 100 personen aanwezig zijn, zal met de bezoekers overlegd worden wie kan aansluiten.

In het kerkgebouw gelden nog steeds de basis maatregelen: inschrijven bij binnenkomst en handen ontsmetten. U wordt verzocht direct naar uw stoel te gaan en pas uit de kerk te gaan als de koster dat aangeeft. Zodra u buiten bent graag voldoende ruimte houden voor de mensen die naar buiten komen. Hou er rekening mee dat samenscholen (nog) niet is toegestaan.

Uiteraard geldt nog steeds dat als u klachten hebt (hoesten, benauwdheid, keelklachten of koorts of als iemand bij u thuis deze klachten heeft) u thuis blijft.

Hiermee volgen we de adviezen van het CIO zoals weergegeven in de routekaart voor kerken.