Onze diensten

Christelijke Gereformeerde Kerk Immanuël, GorinchemKerktijden

Widget Area


Welkom

Elke zondag en op christelijke feestdagen zijn er in ons kerkgebouw diensten.

Onze kerkdiensten beginnen om 10:00 uur en 16.30 uur.

In de morgendienst ligt de nadruk op het vieren van ons geloof. In de middagdienst verdiepen we ons in een onderwerp dat te maken heeft met de christelijke leer of de praktijk van het leven als christen.

Kinderwerk

MORGEN
OPPAS

Elke ochtenddienst is er oppas voor de jongste kinderen tot en met 3 jaar. Voor hen is er een leuke speelplek waar goed voor hen wordt gezorgd. Als de collecte gehouden wordt mogen deze kinderen opgehaald worden. Ze zijn er dan bij als aan het einde van de dienst de predikant Gods zegen mag meegeven.

KINDERNEVENDIENST

De kinderen van groep 1, 2 of 3 en van de groepen 4 t/m 8 van de basisschool gaan, zitten eerst voor in de kerk. De predikant heeft aan het begin van de dienst  een gesprekje met hen. Vaak gaat dit over het verhaal dat ze op de kindernevendienst zullen horen. We zingen nog een kinderlied en dan mogen deze kinderen naar hun eigen ruimte toe. Aan het eind van de dienst komen de kinderen weer terug in de dienst en gaan ze bij weer bij hun vader en moeder zitten.

 

Collecte

Elke kerkdienst houden we een online collecte. Geregeld gaat die naar een doel in onze eigen stad, zoals de Voedselbank, het Inloophuis, Zilt of Youth for Christ The Mall. Verder ondersteunen we projecten overal in de wereld die onze steun goed kunnen gebruiken.LIVE DIENSTEN

Link naar YouTube

Online diensten kunt u volgen via de link hierboven.

Opname archief

Dit is het video kanaal van de Christelijke Gereformeerde Kerk Immanuël te Gorinchem. Via dit kanaal kunt u live de diensten in onze gemeente volgen. Tijdens de uitzending worden video beelden van de dienst en beamer beelden getoond. Na afloop wordt de uitzending opgeslagen zodat u de dienst ook op een later moment kunt volgen.Onze diensten beginnen standaard om 10:00 uur en om 16:30 uur.
Zondag 21 juli 2024 10:00 uur - ds. L.J. Koopman
39 views
Published at 2024, July 21
Livestream van de dienst vanuit de CGK Immanuël te Gorinchem.
Show More