Onze dienstenKerktijden

 • Gezamenlijke dienst met GKv


  01-aug - 9:30 - 10:30 uur
  br. C. Oosterhuis

 • Gezamenlijke dienst met GKv


  01-aug - 16:30 - 17:30 uur
  br. H. van Heukelum

 • Gezamenlijke dienst met GKv


  08-aug - 9:30 - 10:30 uur
  ds. H. van den Heuvel

 • Gezamenlijke dienst met GKv


  08-aug - 16:30 - 17:30 uur
  ds. H. van den Heuvel

Welkom

Elke zondag en op christelijke feestdagen zijn er in ons kerkgebouw diensten.

Om 9.30 uur en 16.30 uur beginnen de kerkdiensten van onze eigen gemeente. De dienst van 16.30 uur is een gezamenlijke dienst met de gereformeerd (vrijgemaakte) kerk. Zij hebben een eigen dienst om 11.15 uur.

In de morgendienst ligt de nadruk op het vieren van ons geloof. In de middagdienst verdiepen we ons in een onderwerp dat te maken heeft met de christelijke leer of de praktijk van het leven als christen.

Op de zondagen dat we het avondmaal vieren begint de morgendienst een kwartier eerder om 9.15 uur.

Kinderwerk

MORGEN
OPPAS

Elke ochtenddienst is er oppas voor de jongste kinderen tot en met 3 jaar. Voor hen is er een leuke speelplek waar goed voor hen wordt gezorgd. Als de collecte gehouden wordt mogen deze kinderen opgehaald worden. Ze zijn er dan bij als aan het einde van de dienst de predikant Gods zegen mag meegeven.

KINDERNEVENDIENST

De kinderen die naar groep 1, 2 of 3 van de basisschool gaan, zitten eerst in de kerk. In het begin van de dienst mogen ze naar voren toe komen. De predikant heeft dan een gesprekje met hen. Vaak gaat dit over het verhaal dat ze op de kindernevendienst zullen horen. We zingen nog een kinderlied en dan mogen deze kinderen naar hun eigen ruimte toe. Aan het eind van de dienst komen de kinderen weer terug in de dienst en gaan ze bij weer bij hun vader en moeder zitten.

MIDDAG
kindernevendienst

In de middagdienst is er kindernevendienst voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8. Dit wordt samen met de gereformeerde kerk (vrijgemaakt) gegeven. Er is niet voor alle groepen tegelijk een plekje, daarom wisselen de groepen per week. Op de beamer kun je lezen welke groepen aan de beurt zijn.

 

Collecte

Elke kerkdienst houden we een collecte. Geregeld gaat die naar een doel in onze eigen stad, zoals de Voedselbank, het Inloophuis, Zilt of Youth for Christ The Mall. Verder ondersteunen we projecten overal in de wereld die onze steun goed kunnen gebruiken.LIVE DIENSTEN

Link naar YouTube

Online diensten kunt u volgen via de link hierboven.

Opname archief

Dit is het video kanaal van de Christelijke Gereformeerde Kerk Immanuël te Gorinchem. Via dit kanaal kunt u live de diensten in onze gemeente volgen. Tijdens de uitzending worden video beelden van de dienst en beamer beelden getoond. Na afloop wordt de uitzending opgeslagen zodat u de dienst ook op een later moment kunt volgen.Ook de gezamenlijke diensten met de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te Gorinchem worden via dit kanaal weergegeven.
Zondag 25 juli, 16:30 uur - ds. E. Venema - Matteüs 6:12.14-15 en 18:23-36
34 views
Published at 2021, July 26
Livestream van de dienst vanuit de CGK Immanuël te Gorinchem.
Show More